TIETOA PALVELUSTA


Business Tampere ja Netbox Finland Oy tuottavat palvelua, joka kokoaa yrityksiin liittyvää tietoa. Palvelun tietosisällöt tuotetaan erilaisia tietoaineistoja yhdistelemällä. Tästä selosteesta löydät kuvaukset palvelussa käytetyistä tietoaineistoista.

Tietolähteet


Alma Talent Tietopalvelu (Alma). Alma-tietokanta perustuu Alma Talent Oy:n omiin tietokantoihin sekä yli 20 muun yksityisen ja julkisen tiedontuottajan tietoihin. Tietoja ylläpitävät ja päivittävät Alma Talent Oy:n tiedon kerääjät, analyytikot ja tietokanta-asiantuntijat

Business Finland. Avoin tietoaineisto Business Finlandin tutkimus-, kehitys- ja innovaatiorahoituksesta.

Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ). YTJ on PRH:n ja Verohallinnon yhteinen palvelu. Yritykset ja yksityiset elinkeinonharjoittajat ilmoittavat yrityksen perustiedot viranomaisten tietokantaan.

Vault-järjestelmä (Vault). Netbox Finland Oy:n oma tietokanta, joka perustuu yritysten tilinpäätöstietoihin. Sisältää yritysten ja yksityisten elinkeinonharjoittajien viranomaisille ilmoittamat julkiset tilinpäätöstiedot.

Palvelun yleiset tietosisällöt


ETUSIVU

Yrityskanta
Yrityskanta koostuu Tampereen kaupunkiseudun aktiivisista yrityksistä. Tiedot päivittyvät jatkuvasti palvelussa hyödynnettävään tietokantaan ja ovat näin ollen ajantasaisina käyttäjien ja vierailijoiden saatavilla.

Liikevaihdon kasvattajat
Liikevaihdon kasvattajat kootaan sekä YTJ:n että Alma Tietopalvelujen tietokannoista. Liikevaihdon kasvattajia voidaan seurata edeltävän kalenterivuoden osalta alueittain ja liikevaihtoluokittain.

Business Finlandin myöntämä tki-rahoitus
Business Finlandin myöntämään tutkimus-, kehitys- ja innovaatiorahoitukseen perustuvat tiedot vuositasolla haetaan Business Finlandin avoimen tietoaineiston tietokannasta. Yhtiömuotoina ovat oy, ay, ky, tmi ja osk.

YKSITTÄISTEN YRITYSTEN TIEDOT

Perustiedot
Perustiedot sisältävät kaupparekisterin mukaiset yrityksen tiedot. Lisäksi rekisteröityneillä käyttäjillä on mahdollisuus saada kaupparekisteristä haettujen tietojen lisäksi tarkentavia tietoja Alma Talentin tietopalvelujen kautta. Tiedot päivitetään jatkuvasti palveluun ja näytetään ajantasaisina käyttäjille ja vierailijoille.

Rekisteritiedot
Rekisteritiedot koostuvat kaupparekisterin mukaisista tiedoista, jotka ovat ilmoitettu verottajalle. Tiedot päivitetään jatkuvasti palveluun ja näytetään ajantasaisina käyttäjille ja vierailijoille.

Taloustiedot
Taloustiedoissa käytetään sekä Alma Talent tietopalvelujen että Netbox Finland Oy:n Vault-järjestelmän tietoja. Tiedot ovat saatavilla rekisteröidyille admin-tason käyttäjille ja ne perustuvat viranomaisille toimitettuihin julkisiin tilinpäätösaineistoihin.

Päättäjätiedot
Päättäjätiedot koostuvat Alma tietopalvelujen ja Patentti- ja rekisterihallituksen Virre-palvelun tiedoista. Tiedot ovat saatavilla rekisteröidyille admin-tason käyttäjille.

Rahoitushakemukset
Business Finlandin myöntämään tutkimus-, kehitys- ja innovaatiorahoitukseen perustuvat tiedot vuositasolla haetaan Business Finlandin avoimen tietoaineiston tietokannasta.

Kartta
Kartta osoittaa yrityksen käyntiosoitteen, mikä on rekisteröity kaupparekisteriin. Jos käyntiosoitetta ole ilmoitettu, niin kartta näyttää yrityksen postiosoitteen.