TIETOSUOJASELOSTE


Business Tampere suojaa henkilökohtaisia tietojasi ja yksityisyyttäsi. Tässä tietosuojaselosteessa kerrotaan, mitä henkilökohtaisia tietojasi keräämme sekä miten me näitä tietoja keräämme ja käytämme. Tätä tietosuojaselostetta sovelletaan sivuston yritystieto.businesstampere.fi tarjoamiin palveluihin.

Yhteyshenkilö

Yhteyshenkilö käyttäjärekisteriä koskevissa asioissa on Merja Maijala, merja.maijala@businesstampere.com, 050 486 1253.
Yhteyshenkilö antaa tarkempia tietoja rekisteristä sekä vastaa rekisteröidyn oikeudesta saada, tarkistaa ja oikaista itseään koskevia tietoja. Lisäksi vastuuhenkilön tehtävänä on huolehtia, että

• rekisterijärjestelmää käytetään asianmukaisesti
• käyttöoikeudet jaetaan
• järjestelmän käyttö ohjeistetaan
• käyttäjille järjestetään riittävä koulutus

Mitä henkilökohtaisia tietojasi säilytämme?

Keräämme henkilökohtaisia tietojasi eri aikoina, esimerkiksi kun vierailet palvelussamme tai otat meihin yhteyttä. Säilytämme esimerkiksi IP-osoitteesi, selaimesi tyypin, käyttöjärjestelmän ja tekniset tiedot siitä, kuinka siirryt palveluumme.

Miksi säilytämme henkilökohtaisia tietojasi?

Säilytämme ja käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi, jotta voisimme parantaa palveluitamme sekä suojata ja ylläpitää henkilökohtaista tiliä niiden henkilöiden kohdalla, joille sellainen on luotu. Lisäksi yritystietopalvelun sisältämät henkilötiedot muodostavat yritystietoon perustuvan rekisterin osan. Niitä käsitellään osana elinkeinoelämää kuvaavia tietoja. Rekisterin sisältämiä tietoja käytetään Business Tampereen tuottaman yrityspalvelun laadun ja laajuuden varmistamiseksi sekä Tampereen kaupunkiseudun yrittäjyysympäristöä kuvaavan tutkimustoiminnan ja tilastoinnin tukena. Business Tampere on Tampereen kaupunkiseudun kuntien omistama voittoa tavoittelematon elinkeino- ja kehitysyhtiö. Sen tehtävänä on muun muassa vahvistaa Tampereen alueen elinvoimaa, elinkeinoelämän kilpailukykyä ja menestymistä sekä yrityksille, investoinneille ja osaajille houkuttelevan toimintaympäristön kehittymistä. Yhtiön tehtävät sovitaan Tampereen kaupungin ja kaupunkiseudun kuntien välisillä sopimuksilla.

Kuinka suojaamme henkilökohtaisia tietojasi?

Teemme kaikkemme suojellaksemme henkilökohtaisia tietojasi katoamiselta tai tuhoutumiselta sekä niiden luvattomalta käytöltä, muuttamiselta tai jakamiselta. Teemme tämän salaamalla luottamukselliset tiedot, käsittelemällä tietoja anonyymisti ja tarvittaessa SSL-salauksella. Siten ehkäisemme tietojesi joutumista vääriin käsiin. Ainoastaan Business Tampere pääsee käsiksi tietoihisi, eikä niitä jaeta muille ilman suostumustasi, ellei niitä tarvita tietyn palvelun tarjoamiseksi sinulle tai jaeta sivuston Business Tampere tytäryhtiöille, kumppaneille tai tavarantoimittajille, jotka toimivat sivuston Business Tampere puolesta. Rekisterin henkilötietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Kenelle luovutamme tietojasi säännönmukaisesti?

Henkilötietojen luovuttamista rekisteristä sitoo lain mukainen vaitiolovelvollisuus ja tietoja ei oikeudettomasti ilmaista sivulliselle. Henkilötietoja ei missään tilanteessa luovuteta kaupallisiin tarkoituksiin tai kaupallisille osapuolille. Rekisterin käyttäjiä ovat Business Tampereen asiakkuuksista ja tilastoinnista vastaava henkilöstö. Lisäksi pääsy henkilötietoihin voi olla Tampereen kaupunkiseudun (Tampere, Pirkkala, Nokia, Kangasala, Ylöjärvi, Lempäälä, Orivesi ja Vesilahti) elinkeinotoiminnasta ja yrityspalveluista vastaavilla henkilöillä. Rekisterin laajempiin tietosisältöihin pääsy edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa. Käyttäjätunnus annetaan käyttöoikeuden myöntämisen yhteydessä. Käyttöoikeus päättyy henkilön siirtyessä pois niistä tehtävistä, joita varten hänelle on myönnetty käyttöoikeus. Samalla poistetaan käyttäjätunnus.

Miten voin pyytää tietojeni oikaisua tai poistamista?

Jokaisella sekä käyttäjä- että yritysrekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus myös pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Evästeet

Saatamme käyttää evästeitä parantaaksemme kokemustasi yhteisössämme. Eväste on pieni tiedosto, joka säilytetään tietokoneellasi vieraillessasi sivustoillamme. Evästeiden avulla saamme tietoa siitä, milloin palaat palveluumme. Evästeillä varmistetaan myös, että sivustot ovat nopeita ja turvallisia. Niiden avulla voimme myös ratkaista palvelussamme olevia ohjelmointivirheitä. Mikäli et halua käyttää evästeitä, voit poistaa ne muuttamalla selaimesi asetuksia. Vastuuvapautuslauseke: Palvelu ei välttämättä toimi asianmukaisesti ilman evästeitä.

Linkit

Palvelussa saattaa olla tulevaisuudessa linkkejä muille kuin Business Tampereen ylläpitämille sivustoille. Emme ole vastuussa näiden sivustojen sisällöstä tai tietosuojasta. Suosittelemme sinua aina lukemaan sivustojen omat tietosuojalausunnot.

Muutokset tähän tietosuojalausuntoon

Saatamme muuttaa tätä tietosuojalausuntoa aika ajoin. Kun teemme suurempia muutoksia tähän tietosuojalausuntoon, ilmoitamme siitä sivustoillamme.

Kysymyksiä?

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit aina lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@businesstampere.com. Business Tampere vastaa kahden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja tietoja koskeviin palautteisiin.